Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Gräddkola med mint.

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Gräddkola med mint lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Mintkola FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-cigg har blivit det enkla viset att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Mintkola har en smak av Gräddkola med en aning mint. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. De marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.