Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Fläderblommor.

Fläderblommor e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Fläderblommor smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigg är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Fläderblommor förväntas bli aktuell eftersom den har en god smak av Fläderblommor. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.