Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Jordgubbar.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Jordgubbe.se.

e-vätska

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av fruktblandningar, nötter, tårtor, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Färska svenska fruktiga jordgubbar är hur Jordgubbe smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

elcigarett

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.