Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Tropisk fruktmix.

Tropisk fruktmix e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Tropisk frukt förväntas då en testpanel bedömer aromen av Tropisk fruktmix som riktigt smaskig. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.